Over ons

Wat doen wij

Wij organiseren diverse jongerenavonden, lezingen en lessen voor moslim jongeren uit de wijk Hoograven en andere gebieden in en rondom Utrecht. Dit wordt voornamelijk gedaan in Moskee Essalaam in Hoograven. Hiervoor hebben wij de toestemming van het bestuur gekregen. Echter zijn wij onafhankelijk van de moskee. Alles wat u op onze site kunt lezen, daar dragen wij als Stichting zelf de verantwoordelijkheid voor, en niet de moskee.

Wat is onze doel

Ons doel is om voornamelijk moslim jongeren in de wijk hoograven en omgeving Utrecht op het rechte pad te houden. Wij streven ernaar dat onze moslim jongeren in deze omgeving, en natuurlijk ook in het rest van land, hun leven verbeteren en hun relatie met hun Schepper Allah goed maken. Daarnaast willen wij ook dat zij met beide benen goed in de maatschappij staan en goede burgers zijn. Wij proberen hun op te voeden en kennis mee te geven door het onder andere het organiseren van jongerenavonden en lezingen.

Wij staan ook klaar voor niet-moslims

Naast dit allemaal streven wij met deze website om ook niet-moslims te bereiken. We hebben daarvoor een speciale rubriek op onze site “Niet-Moslims” waar zij diverse artikelen kunnen vinden die interessant voor hun zijn. U als niet-moslim kuntĀ ons ook een vraag stellen over de Islam. Ga daarvoor naar onze contact pagina. Wij hopen met dit allemaal missconcepties over de Islam weg te nemen en verkeerde beeld dat geschetst wordt door de media en politiek, recht te zetten.

Reacties zijn gesloten.