TussenstandLivestreamSteun ons


Eenmalig:

Maandelijks:

Ons doel?

Ons doel is slechts het verkrijgen van de tevredenheid van Allaah. Dit willen we bereiken door voornamelijk moslim jongeren in de wijk hoograven en omgeving Utrecht van kennis te verstrekken over hun geloof. Wij streven ernaar dat onze moslim jongeren in deze omgeving, en natuurlijk ook in het rest van het land, hun leven verbeteren en hun relatie met hun Schepper Allah subhannahoe wa talla goed maken. Daarnaast willen wij ook dat zij met beide benen goed in de maatschappij staan en goede burgers zijn. Wij proberen hun kennis mee te geven door onder andere het organiseren van jongerenavonden, lezingen en maatschappelijke activiteiten.

Maatschappelijk

Gezamelijk met de buurtvaders organiseren wij jaarlijks met oud en nieuw activiteiten om er voor te zorgen dat onze jongeren geen overlast voor de buurt zijn. Met de dank van Allaah en onze leden is dit ons ook gelukt.


Ook bijdrage

Wil jij ons ook steunen met onze projecten. Word dan een vaste donateur en draag bij aan de verbetering van onze gemeenschap!Word lid of draag bij!

Wil je op de hoogte blijven!